Omtale

Populær leder modtog fornem hæder: - Belønningen får jeg hver dag

04-12-2023​

Faaborg: Den populære leder af "Huset på Færgevej", Anne Lassen, brød ud i et kæmpesmil, da viceborgmester Kristian Nielsen (V) mandag eftermiddag i byrådssalen i Faaborg kunne afsløre, at Faaborg-Midtfyn Kommunes "Handicapprisen 2023" går til det sociale mødested.

Tænketanken – den konstruktive debat

27-02-2023​

Der er lagt op til debat, erfaringsudveksling og samtaler, der skaber eftertanke. Aktiv dødshjælp, respekt, drømme, ”Det lykkeligste land”, værdier i forældreskabet, venskaber og meningen med livet, er eksempler på emner, der har været oppe i gruppen - Tænketanken.

ADHD/ADD-gruppen

02-02-2023​

Det er smil, grin og en uformel stemning der præger dagens ADHD/ADD gruppe. Jeg har af flere omgange været fluen på væggen i gruppen og det er reglen uden undtagelsen, at medlemmerne slapper af og hygger sig et par timer. 

Birgit opsøgte et nyt fællesskab

12-03-2020​

Det kan være svært at miste sin arbejdsidentitet. At blive ældre. At blive ensom. Men heldigvis er der hjælp at hente. Bare man kan få øje på dem.

Engelsk forskning viser, at det kan mindske indlæggelsestiden, hvis ældre og ensomme aktiveres i et fællesskab.

TEKST OG FOTO AF PERNILLE PEDERSEN

Aase og HUSET

25-02-2020​

For fem år siden blev Aase alene efter 60 års ægteskab. Mange års samliv var ophørt, og Aase skulle finde på noget nyt. I dag er Aase både frivillig og bruger af Huset, hvorhen har fundet et fællesskab og nyt indhold i livet.

TEKST OG FOTO AF PERNILLE PEDERSEN

”Huset er det sted, jeg føler mig allermest velkommen”

25-02-2020

​I Huset møder Thorben alle facetter af fællesskabets styrke. Sangfællesskab med toner fra højskolesangbogen. Politiske diskussioner og kammeratlig jargon i erhvervsgruppen på førstesalen. Rummelighed og hjertevarme i formiddagstilbuddet i stueetagen. Læs med om Thorbens møde med Huset. 

AF PERNILLE PEDERSEN

Sorggruppe blev vendepunktet i Leifs sorgproces

25-02-2020

I 2015 mistede Leif sin hustru gennem 47 år, og kort derefter blev han ramt af en ulykke i hjemmet, der gav ham daglige smerter. Leif forvandlede sig til en tavs, nedtrykt mand, der ikke kom meget ud af huset. I 2019 tog en bekendt Leif under armen og introducerede ham for HUSET, hvor han er kommet fast lige siden

Ønsker du at høre nærmere?

Ring: 62 61 49 02 eller skriv en besked her:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tjek os også ud på facebook

Her kan I følge med og komme tæt på de daglige aktiviteter vi laver her i Huset i faaborg.

Find os​

Færgevej 2,

5600 Faaborg