Persondatapolitik for Den Selvejende Institution Huset (DSI)

DSI er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af DSI, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved DSIs behandling af dine personoplysninger. DSI behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

1. Hvornår indsamler og anvender DSI dine personoplysninger

DSI indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

Når du ønsker at gøre brug af DSI og de tilbud der udbydes i DSI indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere din brug af DSI, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldings-/gruppe blanket, deltagelse i et arrangement/gruppe eller oprettelse af en aftale relateret til DSI.

2. Hvornår videregiver DSI dine personoplysninger

DSI kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

·​a. leverandører DSI samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller din brug af DSI for eksempel leverandører af services, tjenester og support, herunder DSI;

·​b. øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af DSI; eller

·​​c. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer/grupper hos DSI.

3. Hvordan beskytter DSI dine personoplysninger

DSI har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. -DSI sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og DSI kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå DSIs sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som DSI behandler om dig, kan du rette henvendelse til huset-2@c.dk eller telefonnummer 62 61 49 02.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger DSI behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode DSI om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

5. Hvor længe opbevarer DSI dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos DSI gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af DSI, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig DSI af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

6. Hvad sker der, når DSI ændre denne persondatapolitik

DSI opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at DSI løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte DSIpå huset-2@c.dk

7. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

Den Selvejende Institution Huset, Færgevej 2, 5600 Faaborg, huset-2@c.dk samt 62 61 49 02.

Ønsker du at høre nærmere?

Ring: 62 61 49 02 eller skriv en besked her:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os​

Færgevej 2,

5600 Faaborg