Persondatapolitik for Den Selvejende Institution Huset (DSI) & Støtteforeningen Huset

DSI og Støtteforeningen Huset er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af DSI og/eller Støtteforeningen Huset og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved DSI og/eller Støtteforeningen Huset behandling af dine personoplysninger. DSI og/eller Støtteforeningen Huset behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

1. Hvornår indsamler og anvender DSI dine personoplysninger

DSI og/eller Støtteforeningen Huset indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

1. Når du indmelder dig som medlem af Støtteforeningen Huset eller udøver medlemsaktiviteter.

2. Når du ønsker at gøre brug af DSI og/eller Støtteforeningen Huset indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af DSI og/eller Støtteforeningen, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til DSI og/eller Støtteforeningen Huset.

2. Hvornår videregiver DSI og/eller Støtteforeningen Huset dine personoplysninger

DSI og/eller Støtteforeningen Huset kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

·​a. leverandører DSI og/eller Støtteforeningen Huset samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller din brug af DSI og/eller Støtteforeningen Huset for eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til medlemstilbud), herunder DSI og/eller Støtteforeningen Huset;

·​b. øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af DSI eller

·​​c. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

​Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Støtteforeningen Huset.

3. Hvordan beskytter DSI og/eller Støtteforeningen Huset dine personoplysninger

DSI og/eller Støtteforeningen Huset har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. DSI og/eller Støtteforeningen Huset sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og DSI og/eller Støtteforeningen Huset kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå DSI og/eller Støtteforeningen Husets sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som DSI og/eller Støtteforeningen Huset behandler om dig, kan du rette henvendelse til huset-2@c.dk eller telefonnummer 62 61 49 02.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger DSI og/eller Støtteforeningen Huset behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode DSI og/eller Støtteforeningen Huset om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Støtteforeningen Huset er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Støtteforeningen Husets indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

5. Hvor længe opbevarer DSI og/eller Støtteforeningen Huset dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos DSI og/eller Støtteforeningen Huset gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af Støtteforeningen Huset, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig DSI og/eller Støtteforeningen Huset af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

6. Hvad sker der, når DSI og/eller Støtteforeningen Huset ændre denne persondatapolitik

DSI og/eller Støtteforeningen Huset opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at DSI og/eller Støtteforeningen Huset løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte DSI og/eller Støtteforeningen Huset på huset-2@c.dk

7. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

DSI og Støtteforeningen Huset, Færgevej 2, 5600 Faaborg, huset-2@c.dk samt 62 61 49 02.

Ønsker du at høre nærmere?

Ring: 62 61 49 02 eller skriv en besked her:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os​

Færgevej 2,

5600 Faaborg