​Om HUSET

HUSET i Faaborg er et åbent møde-/værested med mulighed for åben anonym rådgivning, deltagelse i selvhjælps-/samværs-/aktivitetsgrupper, foredrag og debatter, samt frivillighedsformidling.

HUSET er åbent for alle.

I HUSET møder du mennesker i alle aldre. Du behøver ingen særlig begrundelse for at deltage - her er det nok at have lyst til at være sammen med andre. Du kan læse dagens aviser, købe en kop kaffe og lidt hjemmebag. Det er tilladt ”bare at være” uden at skulle noget bestemt. Det er tilladt at være den du er, med både gode og dårlige dage. Du kan dele interesser, glæder og sorger med andre, hvis du vil. Du kan få personlige og fortrolige samtaler med personale eller frivillige efter eget ønske - den åbne rådgivning er gratis. Vi har tavshedspligt og du kan henvende dig anonymt. Du er velkommen i det fællesskab og de aktiviteter andre har skabt i hverdagen. Du er velkommen med dine idéer og ønsker, måske er der netop nogen, som gerne vil det samme som dig. Du kan deltage i foredrag/debat/udflugter og forskellige grupper m.m. I HUSET satser vi på LIVSKVALITET & TRYGHED i hverdagen. Du er velkommen til at komme ind og besøge os, der er altid en person, som vil tage godt imod, lytte til dig og fortælle om hverdagen her.

HUSET tilbyder bl.a. følgende:

Godmorgen Faaborg - hygge og kaffe m. brød, mandag til torsdag kl. 9:00-11:00 (10,- kr.). Et centrum for samvær, gode oplevelser og fortrolige samtaler. Godmorgen Faaborg er et godt sted at møde nye mennesker. Du kan læse avisen, tage strikketøjet med, spille kort eller andre spil. Du kan snakke med andre om eventuelle emner fra bl.a. avis, radio og TV, samt om minder, hverdagens personlige oplevelser, glæder og meget mere.

Aktivitetsgrupper, f.eks. kreativgrupper, gågruppe, læsegruppe.

Selvhjælpsgrupper, f.eks. sorg-, stress-, mande- og kvindegrupper.

Fællesarrangementer, f.eks. spisning, sang, foredrag og udflugter.

Den Frivillige Jobbørs - her kan du finde det frivillige-job, der lige matcher dig.

Foreningsvejviseren - en oversigt over alle frivillige sociale foreninger i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Åben rådgivning - gratis og anonymt - du kan henvende dig, hvis du ønsker at drøfte dine personlige problemer. Vi har åben rådgivning til alle, som henvender sig. Enhver er velkommen til at benytte sig af HUSETs tilbud om anonym rådgivning. Vi har tavshedspligt. Vi taler gerne med dig om ting og oplevelser, du ikke ”tør eller kan” tale med andre om. Kom blot ind i HUSET eller ring for aftale.

Daglig leder af HUSET er; Anne Lassen.

Du kan ringe til os eller kigge ind på kontoret mandag - torsdag kl. 9:00-16: 00 og fredag kl. 9:00-12:00,

eller send os en mail.

HUSET, Færgevej 2, 5600 Faaborg, tlf.: 62 61 49 02, mail: huset-2@c.dk

Ønsker du at høre nærmere?

Ring: 62 61 49 02 eller skriv en besked her:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os​

Færgevej 2,

5600 Faaborg